Вдъхновяващи личности: историята на Питър Сейдж

Вдъхновяващи личности | Питър Сейдж е известен международен предприемач, автор на бестселъри и експерт в областта на човешкото поведение и развитие. Той е много търсен лектор и треньор и е говорил на пет континента. Споделяйки сцената с известни личности като сър Ричард Брансън и президента Бил Клинтън.

Питър Сейдж е вдъхновение за десетки хиляди хора по света заради начина. По който гледа на живота и се отнася към него. Ценните учения на Питър Сейдж помагат на хората да преоткрият себе си.

Благодарение на големия му опит, стила на преподаване и уникалния му поглед върху живота. Семинарите и програмите на Питър често са нареждани сред най-въздействащите в глобален мащаб. Неслучайно е смятан за една от най-вдъхновяващите личности в света.

НАЧАЛОТО 

Питър Сейдж е роден е през 1972 год. във Великобритания. Започва да се занимава с бизнес на 17-годишна възраст, но същевременно се интересува и от личностно развитие. В продължение на двадесет и пет години бизнес кариерата му следва превратности (и пикове, и спадове) на предприемачеството на най-високо ниво. 

Питър Сейдж

От тогава до наши дни Питър Сейдж лично е основал над двадесет компании в най-различни сфери на дейност. И ако някои от тях, по негови му думи, „претърпяват величествен крах“,  то други се превръщат в международни организации със значими световни успехи.

ИЗВЕСТЕН ЛЕКТОР

Питър е говорил на 5 континента и често е канен да изнася ключови речи. Семинари и работни срещи, като забавлява и вдъхновява публиката по целия свят. Бил е на една сцена с високопоставени личности като сър Ричард Брансън, Кофи Анан, бившия президент на САЩ Бил Клинтън и много други.

Питър Сейдж

През 2013 г. получава наградата Brand Laureate от Фондацията за азиатско-тихоокеански марки за изключителни и вдъхновяващи личности. Сред предишните победители са Нелсън Мандела, Стив Джобс, Хилари Клинтън и Тайгър Уудс. 

През 2015 г. той е обявен за един от най-великите лидери и предприемачи от Inspiring Leadership Now заедно със сър Ричард Брансън, Илон Мъск и Марк Зукърбърг.

ПРИЗНАТ ПРЕДПРИЕМАЧ

Вдъхновяващи личности | Бизнес кариерата на Питър Сейдж се свързва с неочаквана промяна и бързо развиващо се предприемачество. В продължение на десет години той е квалифициран член на Global Entrepreneurs Organization, а от няколко години е и член на Консултативния съвет по предприемачество към INSEAD в рамките на програмата Entrepreneurs in Residence. Като съветник той работи с унгарското правителство и му предоставя ценни съвети относно политиките на креативния мозъчен тръст.

В продължение на повече от десетилетие Питър Сейдж е квалифициран член на световната организация на предприемачите и е бил член на Консултативния съвет по предприемачество на едно от най-добрите бизнес училища в света – INSEAD, както и гостуващ преподавател в техния Entrepreneurs Bootcamp и Entrepreneurs in Residence Programme.

Два пъти номиниран за наградата „Extraordinary Lives Award“ от най-голямата организация на социалните предприемачи – XL Nation, Питър Сейдж става първи глобален посланик на Организацията на колежанските предприемачи – главен изпълнителен директор

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Питър Сейдж е широко признат като водещ световен авторитет. В областта на ефективната личностна трансформация и е един от най-уважаваните и търсени ментори и лични треньори в съвременния свят. Той е един от малкото квалифицирани обучители на Robbins Research International (признат от Института Робинс-Маданес). Работи заедно с международно признатия мотивационен лектор и предприемач  Тони Робинс на неговите събития в продължение на повече от 15 години.

Питър Сейдж

От членове на кралското семейство до разочаровани милиардери и бездомни наркомани. Способността му да разбира хората на дълбоко ниво и да идентифицира и бързо да променя както явните, така и несъзнателните модели на поведение, които ги ограничават, го е превръща в предпочитан избор за трайна промяна.

ПИТЪР СЕЙДЖ И БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА

Вдъхновяващи личности | Питър е запален по приноса. Той активно подкрепя множество добри каузи и е патрон на две регистрирани благотворителни организации. Чрез комбинация от лични дарения, активно набиране на средства или екстремни събития за издръжливост той е събрал над един милион долара за благотворителни организации от цял свят, сред които: Фондация „Антъни Робинс“, Фондация „Болница Сейнт Пол“, Мрежата на Алианса на общността, „Стая за четене“, „Спасете носорога“, „Великденски тюлени“ и много други.

Освен чрез даренията, които прави. Питър Сейдж прекарва и много време в страни от третия свят, където помага за  справяне с бедността чрез изграждане на капацитет и образование, включително построяване на училище в Танзания.


Препоръчваме ви още:

Допълнително здравно осигуряване | Що е то и какви са неговите предимства?

Ефективни стратегии за стартиране на бизнес

6-те етапа на личностно развитие

Оставете коментар

Your email address will not be published.