Стая-гардероб – Направи си сам

Стая-гардероб | Защо не помислите за стая-гардероб във вашия дом? Тази отделна стая предлага безброй други практически предимства, като се започне от осигуряване на допълнително място за съхранение на дрехи освен в шкафовете в спалнята, до наличието на определено място, където да се подготвите, преоблечете или гримирате.

Освен това, стаята-гардероб предлага отделно място за съхранение на вашите дрехи, а това може да има по-чиста и по-здравословна атмосфера във вашата спалня. Ако във вашия апартамент има достатъчно място, можете да направите такава стая-гардероб за себе си с някои умни идеи „Направи си сам“.

Да! Направи си сам стая-гардероб. Звучи интересно? Е, това може да бъде доста прост процес. Всичко, което трябва да направите, е просто да придадете на дома си нов облик, като използвате повторно стари неща и това е всичко. Ето как можете да измайсторите стая-гардероб „Направи си сам“. 

Определете вашите нужди за съхранение в стаята-гардероб

Стая-гардероб

Трябва да започнете с оценка на нуждите за съхранение в стаята-гардероб и вашите предпочитания. Предпочитате да окачвате или сгъвате дрехите си? Предпочитате ли релса, рафт или чекмедже? Как ви харесва съхранението на грим и бижута и т.н.? След като имате ясни отговори на всички тези въпроси в ума си, започнете с решаването на типа единици за съхранение, от които се нуждаете.

Това е един от най-добрите съвети за организиране за ремоделиране на дома, за който можете да се сетите. За ваша информация, рафтовете могат да бъдат доста по-добри от чекмеджетата, когато става въпрос за дънки и рокли. Можете да използвате разделители и отделни отделения, за да поддържате дрехите си чисти и спретнати. Освен това пространството за окачване е задължително, но винаги се уверете, че имате достатъчно място за дрехи с цяла дължина. 

Помислете за вдъхновение

Стая-гардероб

Създаването на стая-гардероб „Направи си сам“ със сигурност не е точна наука, но се нуждае от много креативност, за да се възползва максимално от нея. Тук идеите за дизайн на стаята може да черпите от невероятни платформи като Pinterest, Houzz и различни други онлайн списания могат да се окажат изключително полезни за вас. 

Стратегически постове

Стая-гардероб

Стая-гардероб | Когато става въпрос за идеи за дизайн на стая-гардероб, мястото, където да седнете, за да направите грим или да пробвате обувките, е много важно. Можете да добавите страхотен елемент на величие към вашата съблекалня „Направи си сам“, като добавите тоалетка със скрито място за съхранение. 

Замислете се за огледални врати

Стая-гардероб

Ремоделирането на дома е иновативно и добавянето на подходящи огледални врати, за да изглежда стаята-гардероб огромна, е една такава отлична идея за стаята „Направи си сам“. Особено, ако натъпквате малко пространство с място за съхранение, тогава трябва да го накарате да се чувства отворено. Включете гардероби, които достигат чак до тавана и по този начин може невероятно да увеличи площта за съхранение. Ако не искате да включите огледални гардероби във вашата стая-гардероб, задължително е да добавите свободно стоящо огледало. 

Изберете практично осветление

Стая-гардероб | Идеите за стая-гардероб „Направи си сам“ никога не могат да свършат без споменаване на осветителна схема. Осветлението определено е ключовият фактор, когато става въпрос за вашата стая-гардероб.

Трябва да обмислите своята осветителна схема на практика, за да сте сигурни, че се възползвате максимално от мястото си. Ако е възможно, разположете тоалетката пред източник на естествена светлина. Трябва да се стремите да добавите поне пет източника на светлина, за да имате правилна видимост, но и да създадете перфектна атмосфера.

Ето как можете да създадете мечтаната стая-гардероб „Направи си сам“. Освен това, някои по-необикновени неща, които можете да направите, за да направите вашата стая-гардероб, са добавянето на златни акценти, произведения на изкуството, мебели по ваш вкус и така нататък.


Препоръчваме ви:

Опасните дейности, които трябва да позволим на децата си

Депресията при мъжете: 10 признака, че и вие страдате от нея

Да възпитаме любов към природата: къде да заведем децата

Оставете коментар

Your email address will not be published.