Най-подходящите автомобили за бащи

ноември 15, 2022

Има толкова много видове татковци, всеки със собствен характер, странности и хобита. Денят на бащата наближава бързо и това е чудесна възможност да помогнете на таткото в живота ви да намери ново превозно средство. В идеалния случай такъв, който отговаря на неговите интереси и нуждите на семейството му. Ето няколко от любимите ни избори, всеки от които съответства на различен тип татко. 

БМВ М5

Най-добрата част от закупуването на европейски луксозен седан е, че може да платите малко повече за нов, но това, което получавате, си заслужава. Те са просторни за семейството и много безопасни. Те са надеждни и издържат дълго време. С BMW M5 получавате невероятна производителност от 6,6-литров V8 с 600 конски сили и ако това не е звяр, който се крие под прикритието на татко кола, няма много друго. Най-добрата част от седаните от Европа е, че те са склонни да се обезценяват бързо, така че можете да получите почти нова версия на разумна цена.

Ford Flex V6 Turbo

Това е може би една от най-гледащите татко коли в списъка. Има репутацията, че всъщност е и такава. Ford Flex е скучна, нежелана кола. Но нито едно от тези неща не е вярно с V6 турбо версията на тази кола. Точно така, можете да имате целия външен вид на татко кола и да скриете V6 с двойно турбо под капака си, който развива 365 конски сили. 

Porsche Macan GTS

За да върнем още един евро луксозен SUV, ще разгледаме Porsche Macan. Което, въпреки, че е Porsche, безспорно е кола за баща. Никой не купува SUV на Porsche, освен ако няма семейство. Но тъй като това е Porsche, има начини да получите усещането и производителността на спортния автомобил 911 от техния Macan и това включва надграждане до версията GTS.

Mercedes-AMG E63 S комби

Марката Mercedes, разбира се, е известна със своя лукс и производителност. Те не правят само спортни автомобили, те правят широк спектър от подходящи за семейството превозни средства. Това комби е едно от тях. За всеки друг ще изглеждате като семеен мъж, управляващ хубав, сигурен и нормален Mercedes. 

Dodge Charger Hellcat

Dodge Charger като име и мисли е мускулест автомобил. Всички знаем, че това е истина. Той много бързо се превръща в американски семеен седан. Достъпният базов модел по същество е проектиран за семейства.

Volkswagen Golf SportWagen TSI

Volkswagen наскоро разпространи съименника на Golf, за да включва модели комби вместо само компактни хечбеци. Макар, че не разбираме съвсем защо биха направили нещо подобно, като се има предвид, че има комби Passat и комби Jetta, факт е, че това е практична кола за бащи съсъ семейство.

Ford Focus RS

Един от най-добрите автомобили, произведени от Ford през последните години, трябва да бъде Ford Focus RS. За разлика от стандартния Focus, RS има сериозна мощност, производителност и управление. И все пак, той е оформен доста подобно на стандартния Focus. Освен това повечето хора, когато видят името „Фокус“ ​​на задната част на колата, правят точно обратното и го изключват напълно. Focus е практична малка семейна татко кола. Зрелищното управление се задвижва от 350 конски сили, което му дава най-високо съотношение мощност към тегло.

Audi S6

Audi е една от тези марки, собственост на татковци или бизнесмени. Най-често бизнесмени, които са и татковци. Така те получават седан, знаейки, че колата им трябва да бъде практична за цялото семейство, а не само за техните желания. Подобно на всички други величия от Европа, Audi прави фантастично представящ се автомобил, който също е кола за баща. S6 е само един от най-добрите примери, където можете да го оборудвате с 450 конски сили и легендарно управление от Германия. 

Jeep Grand Cherokee SRT

Не всички джипове са направени еднакви и купуването на такъв за вас и вашето семейство като баща е доста често срещано нещо. Grand Cherokee е страхотен за семейство, возията е здрава и практична, просторна и полезна. Но този джип е малко по-различен. Живее на ръба на лудостта, граничи с лудостта. Това е така, защото SRT версията на Grand Cherokee има 475 конски сили и е невероятно бърза. Това е много тънко завоалиран звяр от татко кола.

Всяка една от тези коли е подходяща за бащи, защото са широки, бързи, маневреми и с много добър дизайн. Разбира се, един от най-основните фактори е удобството, което бащата и пътниците ще изпитват при пътуване. Затова една колата трябва да се избира според нуждите на бащата и семейството му.

Изчисляването на семейния бюджет за закупуване на нова кола е важна стъпка във всяко семейство. Този процес изисква внимателно разглеждане на финансовите ресурси, установяване на приоритети и изготвяне на реалистичен план. Подходящата кола може да подобри качеството ви на живот и да улесни мобилността на семейството.


Препоръчваме ви:

10 идеи за подарък за любимата жена

Направи си сам: къща на дърво! За какво да внимаваме най-много?

Направи си сам – шкаф за вино

Оставете коментар

Your email address will not be published.