10 идеи за подарък за любимата жена

Когато избирате подарък за любимата си жена, искате да сте сигурни, че ще ѝ поднесете точно такъв, какъвто наистина ще обикне и който истински ще я зарадва. Независимо дали търсите нещо за своята майка, приятелка, сестра или близка, ние сме се погрижили да подберем достатъчно идеи, за да не мислите с дни на какво точно да се спрете.

Продължавайте да четете, за да откриете най-добрите подаръци за любимите жени и да видите нашите предложения. подарък за любимата жена

Идея 1: Малка кутия за бижута за пътуване

Ако жената, за която търсите подарък много обича да носи бижута и често пътува, тази кутийка е това, от което тя най-много има нужда. Потърсете такава, която има отделения за пръстени, обеци и колиета, така че всички бижута да са на сигурно място, независимо дали е вкъщи или на път. На пазара се предлагат кутийки, на които можете да изпишете името ѝ или пък любимият ѝ цитат, за да стане още по-персонализирана.

Идея 2: Електронна книга

Ако любимата ви жена обича да чете и все още няма електронна книга, това е един от най-добрите подаръци, които можете да ѝ направите. Книгите са компактни и леки, идеални за четене в движение, независимо дали пътува или е у дома. Новите версии на устройствата разполагат с дисплеи без отблясъци, регулируема яркост и дълъг живот на батерията, така че да може да чете всичко, което пожелае, до насита.

Идея 3: Стойка за торта от стъкло

Обича ли да прави десерти и най-вече торти вашата любима жена или майка? Издигнете постиженията ѝ в печенето с някоя ръчно изработена стъклена поставка за торта. Можете също така да добавите и стъклен купол, за да не позволите на другите да опитат преди вас.

Идея 4: Фотоапарат, който прави мигновени снимки

Ако много обича да прави снимки тази идея за фотоапарат за мигновени снимки ще я впечатли. Този тип фотоапарати позволяват на фотографа да прояви изключителна креативност към изображенията, които създава. А има дори и модели, които могат да се използват и от деца.

Идея 5: Слушалки, които подтискат шума

Такъв тип слушалки определено са скъпи, но ако твоята любима жена, майка, сестра или приятелка работи в офис от отворен тип или пък вкъщи, докато останалата част от семейството също е там, те ще ѝ бъдат от полза. С тях тя  ще може да увеличива шумопотискането до определена степен, за да заглуши напълно хаоса около себе си, или да го спре изцяло, ако все пак трябва да обърща внимание на заобикалящата я среда. Така или иначе спокойно ще може да слуша любимата си музика, подкаст или аудиокнига, без да се разсейва. А ако изберете безжични се постарайте да бъдат с по-голям живот на батерията, за да могат да се използват не само у дома, а и на вън или пък във фитнеса.

Идея 6: Шал от кашмир

Кашмирът е известен с това, че е луксозна и мека материя, затова обикновено е и доста скъп. На пазара се продават и по-достъпни алтернативи, които може дори да се окажат много по-добра идея от кашмирените пуловери например, които изискват по-сериозна поддръжка.

Идея 7: Комплект тефтери и химикали

Всички познаваме поне един човек, който е обсебен от съставянето на списъци. Ако избирате подарък за такъв човек, няма да сбъркате ако вземете комплект тефтери и химикалки. Изберете такива с красиви рисунки, вече има голямо разнообразие на пазара, за да си записва вашата любима жена важните бележки от телефонните разговори, които води, задачите за деня и други важни неща.

Идея 8: Цветни стъклени чаши за вино

Ако любимата ви жена обича да пие вино изберете и някои ръчно направени чаши за вино в привличащи окото цветове, различни от едноцветните чаши, които обикновено се продават по магазините. Такъв тип цветни чаши ще разнообразят вечерите ви и домашните партита.

Идея 9: Гривна с ръчно написано име от злато или сребро

Подобен тип изящна гривна, освен че ще е персонализирана за важата любима жена. Ще бъде и уникален спомен, който ще носи дълги години на своята ръка.

Идея 10: Въртяща се четка с горещ въздух

За жените, които се отнасят сериозно към прическата си, такъв изключително удобен мултифункционален инструмент ще им помогне да имат винаги оформена прическа за минути. Освен че съкращава времето за сушене на косата на половина. Подобен тип четка ще придаде обем на всяка коса и ще я направи мека и блестяща.


Препоръчваме ви:

Направи си сам: домашна оранжерия

Как да удължим живота на спирачните дискове?

Оставете коментар

Your email address will not be published.