Най-добри автомобили за покупка

Най-добри автомобили за покупка | Кои са най-добрите нови автомобили за покупка? Отговорът на този въпрос е труден и зависи до голяма степен от това какво търсите. Някои автомобили осигуряват стойност, а други се стремят към съвършенство. Някои се опитват да бъдат универсални специалисти, а други се специализират в един конкретен аспект. Може да търсите свръхефективен електрически автомобил или да искате V8 с шумно звучене. 

Това, което обединява най-добрите автомобили за покупка, независимо от предназначението им, е, че те надхвърлят необходимото. Независимо дали става дума за надеждна кола, която владее това изкуство от десетилетия, или за новак, който е хванал в дрямка продуктовите проектанти на тези автомобили, най-добрите автомобили правят още малко, за да осигурят оптимално изживяване при шофиране.

Допитахме се до специалисти в сферата на автомобилите и на тази база съставихме списък на най-добрите автомобили, които можете да закупите през 2022 г.

Nissan Sentra

Sentra е това, което днес поне минава за евтин седан с висока стойност. При анализ на мнения от потребители става ясно, че собствениците на този модел, споделят, че се чувства по-премиум в сравнение с конкурентите: неговият 2,0-литров четирицилиндров двигател ускорява по-бързо от повечето в своя клас. Освен това Nissan Sentra има „удобно возене и пъргаво управление“ и отделение за пътници, което е „добре обзаведено за цената си. 

Този модел разполага с опростени информационно-развлекателните системи и климатичните контроли. Всички версии се предлагат с възможности за Android Auto и Apple CarPlay, както и с Safety Shield 360 на Nissan, включително предупреждение за мъртва зона.

автомобили за покупка

Nissan Rogue Sport 

Неслучайно този модел на Nissan също попада сред най-добрите автомобили за покупка. Достъпът отпред е бърз и водачът получава повишена височина на седалката, която подпомага видимостта и предлага изобилие от пространство за главата.

Предвидената надеждност е похвална. Този модел разполага със списък от оборудване за безопасност, което снижава по-скъпите модели, с предупреждение за напускане на лентата, предупреждение за мъртва зона, предупреждение за напречен трафик отзад и задно автоматично спиране, всички стандартни.

автомобили за покупка

Subaru Forester 

Най-добри автомобили за покупка | Отбелязвайки деветата си поредна изява от Top Picks, Subaru Forester също попада в класацията за най-добри автомобили за покупка през 2022 г. Тазгодишният модел получава леко освежаване и добавя черна външна облицовка, която Subaru нарича едновременно защитна и привличаща вниманието. 

Според направено потребителско проучване притежателите на този модел отбелязват, че тайната на успеха на Forester са:

  • неговият ефективен, просторен дизайн; 
  • силна икономия на гориво; 
  • фокус върху безопасността; 
  • страхотно представяне на пътни тестове;
  • силна история на надеждност.

Изправената форма му придава изключителна просторност и видимост навън, подобна на акула. Купувачите получават отзивчиво управление и гъвкаво возене, а най-новият набор от функции за безопасност EyeSight е стандартен.

автомобили за покупка

Honda Accord 

Както потребителите на този автомобил споделят, той притежава щедро вътрешно пространство, приятното возене, достатъчно мощност и впечатляваща ефективност. Всички тези му качество неимоверно нареждат Honda Accord  към най-добрите автомобили за покупка през 2022 г.

Има достатъчно възможности за избор в двигатели и интериори, които можете да облечете като обикновен продавач на мобилен инкогнито лукс, с кожа и всички гарнитури.

Хибридната версия осигурява общо 47 мили на галон, без да жертва ускорението. Accord балансира комфорта при возене и проницателността на управление, което го прави толкова приятно за шофиране, колкото е да се накланя на пътническата седалка.

автомобили за покупка

Toyota Prius (хибрид)/Prius Prime (plug-in хибрид):

Аеродинамичният Prius продължава да задава стандарта за икономичен транспорт. Този най-добър за покупка автомобил блести със своята постоянна надеждност и удовлетворение на собственика. 

Plug-in хибридният Prius Prime е добър за около 25 мили шофиране само на електричество, преди да се върне към нормална хибридна работа, с общ разход от 69 mpg. Всяка версия има епичен обхват от 590 мили между зарежданията. И двете версии са приятни за шофиране, с комфортно, стабилно каране и сигурно управление. Кабините имат високотехнологично усещане, особено когато са оборудвани с големия 11,6-инчов централен екран.

автомобили за покупка

Toyota RAV4 Prime 

RAV4 Prime е plug-in хибрид, който трансформира похвалния RAV4, дарявайки го с повече мощност, по-голяма ефективност, комфортно возене Нещо повече, 302 конски сили на екомобила са много повече от всеки друг масов малък SUV. Този модел и е вторият най-бърз автомобил в линията на Toyota. Можете да получите до 42 мили обхват само на електричество.

автомобили за покупка

Kia Telluride 

Най-добри автомобили за покупка | Telluride задава стандарта за популярния пазар. Този модел има почти перфектен резултат от пътните тестове и е спечелил най-високи оценки за прогнозирана надеждност и удовлетвореност на собственика. Всичко това го нарежда в класацията за най-добри автомобили за покупка през 2022 г. Потребителите споделят, че Kia Telluride е просторна, лесно достъпна, изключително удобна за шофиране. Кутийната форма осигурява много място за водача, пътниците и товара. Контролите са прости, а съхранението е в изобилие.

автомобили за покупка

Научете oще от блога на Tatkovci.bg

Най-подходящите автомобили за бащи

Пейка от палета – Направи си сам

Коли на лизинг – условия, предимства и недостатъци

Оставете коментар

Your email address will not be published.