Най-добри автомобили за покупка

Кои са най-добрите нови автомобили за покупка? Отговорът на този въпрос е труден и зависи до голяма степен от това какво търсите. Някои автомобили осигуряват стойност, а други се стремят към съвършенство. Някои се опитват да бъдат универсални специалисти, а други се специализират в един конкретен аспект. Може да търсите свръхефективен електрически автомобил или да искате V8 с шумно звучене. 

Това, което обединява най-добрите автомобили за покупка, независимо от предназначението им, е, че те надхвърлят необходимото. Независимо дали става дума за надеждна кола, която владее това изкуство от десетилетия, или за новак, който е хванал в дрямка продуктовите проектанти на тези автомобили, най-добрите автомобили правят още малко, за да осигурят оптимално изживяване при шофиране.

Допитахме се до специалисти в сферата на автомобилите и на тази база съставихме списък на най-добрите автомобили, които можете да закупите през 2022 г.

Nissan Sentra

Sentra е това, което днес поне минава за евтин седан с висока стойност. При анализ на мнения от потребители става ясно, че собствениците на този модел, споделят, че се чувства по-премиум в сравнение с конкурентите: неговият 2,0-литров четирицилиндров двигател ускорява по-бързо от повечето в своя клас. Освен това Nissan Sentra има „удобно возене и пъргаво управление“ и отделение за пътници, което е „добре обзаведено за цената си. 

Този модел разполага с опростени информационно-развлекателните системи и климатичните контроли. Всички версии се предлагат с възможности за Android Auto и Apple CarPlay, както и с Safety Shield 360 на Nissan, включително предупреждение за мъртва зона.

автомобили за покупка

Nissan Rogue Sport 

Неслучайно този модел на Nissan също попада сред най-добрите автомобили за покупка. Достъпът отпред е бърз и водачът получава повишена височина на седалката, която подпомага видимостта и предлага изобилие от пространство за главата.

Предвидената надеждност е похвална. Този модел разполага със списък от оборудване за безопасност, което снижава по-скъпите модели, с предупреждение за напускане на лентата, предупреждение за мъртва зона, предупреждение за напречен трафик отзад и задно автоматично спиране, всички стандартни.

автомобили за покупка

Subaru Forester 

Отбелязвайки деветата си поредна изява от Top Picks, Subaru Forester също попада в класацията за най-добри автомобили за покупка през 2022 г. Тазгодишният модел получава леко освежаване и добавя черна външна облицовка, която Subaru нарича едновременно защитна и привличаща вниманието. 

Според направено потребителско проучване притежателите на този модел отбелязват, че тайната на успеха на Forester са:

  • неговият ефективен, просторен дизайн; 
  • силна икономия на гориво; 
  • фокус върху безопасността; 
  • страхотно представяне на пътни тестове;
  • силна история на надеждност.

Изправената форма му придава изключителна просторност и видимост навън, подобна на акула. Купувачите получават отзивчиво управление и гъвкаво возене, а най-новият набор от функции за безопасност EyeSight е стандартен.

автомобили за покупка

Honda Accord 

Както потребителите на този автомобил споделят, той притежава щедро вътрешно пространство, приятното возене, достатъчно мощност и впечатляваща ефективност. Всички тези му качество неимоверно нареждат Honda Accord  към най-добрите автомобили за покупка през 2022 г.

Има достатъчно възможности за избор в двигатели и интериори, които можете да облечете като обикновен продавач на мобилен инкогнито лукс, с кожа и всички гарнитури.

Хибридната версия осигурява общо 47 мили на галон, без да жертва ускорението. Accord балансира комфорта при возене и проницателността на управление, което го прави толкова приятно за шофиране, колкото е да се накланя на пътническата седалка.

автомобили за покупка

Toyota Prius (хибрид)/Prius Prime (plug-in хибрид):

Аеродинамичният Prius продължава да задава стандарта за икономичен транспорт. Този най-добър за покупка автомобил блести със своята постоянна надеждност и удовлетворение на собственика. 

Plug-in хибридният Prius Prime е добър за около 25 мили шофиране само на електричество, преди да се върне към нормална хибридна работа, с общ разход от 69 mpg. Всяка версия има епичен обхват от 590 мили между зарежданията. И двете версии са приятни за шофиране, с комфортно, стабилно каране и сигурно управление. Кабините имат високотехнологично усещане, особено когато са оборудвани с големия 11,6-инчов централен екран.

автомобили за покупка

Toyota RAV4 Prime 

RAV4 Prime е plug-in хибрид, който трансформира похвалния RAV4, дарявайки го с повече мощност, по-голяма ефективност, комфортно возене Нещо повече, 302 конски сили на екомобила са много повече от всеки друг масов малък SUV. Този модел и е вторият най-бърз автомобил в линията на Toyota. Можете да получите до 42 мили обхват само на електричество.

автомобили за покупка

Kia Telluride 

Telluride задава стандарта за популярния пазар. Този модел има почти перфектен резултат от пътните тестове и е спечелил най-високи оценки за прогнозирана надеждност и удовлетвореност на собственика. Всичко това го нарежда в класацията за най-добри автомобили за покупка през 2022 г. Потребителите споделят, че Kia Telluride е просторна, лесно достъпна, изключително удобна за шофиране. Кутийната форма осигурява много място за водача, пътниците и товара. Контролите са прости, а съхранението е в изобилие.

автомобили за покупка

Научете oще от блога на Tatkovci.bg

Най-подходящите автомобили за бащи

Пейка от палета – Направи си сам

Коли на лизинг – условия, предимства и недостатъци

Оставете коментар

Your email address will not be published.