5 най-добри нови криптовалути за покупка през 2022 г

Криптовалути за покупка | Тъй като в момента в обращение са почти 16 000 цифрови актива, може да се окаже голямо предизвикателство да се ориентирате в коя криптовалута да инвестирате. В крайна сметка все повече инвеститори се стремят да хванат следващата нова криптовалута с надеждата да генерират огромна възвръщаемост.

В тази статия разглеждаме петте най-добри нови криптовалути, които да купите през 2022 г. , както и кратък преглед на това как можете да намерите свои собствени цифрови активи, в които да инвестирате.

Luckyblock 

Като цяло най-добрата криптовалута за покупка през 2022 г. Накратко, този проект за цифрови активи се стреми да направи революция в световната лотарийна индустрия.

Протоколът постига това, като децентрализира процеса на лотарията чрез блокчейн технологията. Основната концепция тук е, че всеки може да играе лотарийни игри от уюта на дома си, без да е необходимо да преминава през централизирана операционна система.

За да се гарантира, че Luckyblock предлага на своите играчи почтеност и легитимност, всички игрови функции се управляват и изпълняват от интелигентни договори. Това гарантира, че всяка лотарийна игра е вярна и честна – без възможност за вътрешни или външни участници да манипулират резултата.

Тези, които харесват Luckyblock, могат да инвестират в проекта, като закупят неговия цифров токен, който в момента е във фаза преди стартиране. След като предварителното стартиране приключи в началото на 2022 г., токенът Luckyblock ще бъде пуснат на Pancakeswap, като няколко централизирани борси за криптовалути също са в процес на изпълнение.

2. Shiba Inu

Една от най-добре представящите се криптовалути на годината, която също попада в класацията за най-добрите криптовалути за покупка през 2022 г

Стартирано през август 2020 г., възходът на Shiba Inu за толкова кратък период от време не е нищо друго освен невероятно. Според Coinmarketcap тази цифрова валута е била на цена от $0,000000000078 в началото на 2021 г.

Превъртете напред към ноември 2021 г. и същата цифрова валута достигна връх от $0,0000312. Това означава, че за по-малко от 12 месеца търговия Shiba Inu генерира печалби от близо 40 милиона%. Въпреки че печалбите от това естество вероятно не са възможни, все още има много потенциал за повишаване на този токен. В допълнение към постоянния шум, който този крипто актив получава от по-широкия пазар, Shiba Inu е листван на всички основни борси.

Това не само включва подобни на Binance, Huobi, Crypto.com и Coinbase – но дори и eToro. Като такова, това доведе до ежедневни обеми на търговия на Shiba Inu, които често надхвърлят 3 милиарда долара.

3. Terra

Криптовалути за покупка | Когато мислите за най-добрите нови криптовалути за закупуване през 2022 г. – важно е да разгледате редица проекти, които предлагат защита срещу мечи пазари. В края на краищата, когато биткойнът е надолу, това обикновено сваля граничните пазари с него. Като се има предвид това, редица дигитални активи имат навика да превъзхождат мечите пазари – един от които е Terra и неговият основен токен LUNA.

4. Yearn.finance 

Друг проект, който трябва да обмислите за вашето портфолио от цифрови активи, е Yearn.finance – който стъпи в 2022 г. със силна възходяща инерция. Всъщност, както беше отбелязано по-горе – докато биткойн остава практически в застой през предходната седмица, Yearn.finance се е увеличил с над 86% през същия период.

През 2021 г. възвръщаемостта беше още по-благоприятна за ранните поддръжници на този децентрализиран проект. Например тези, които инвестираха в Yearn.finance в началото на 2021 г., биха платили в района на $22 000 за токен.

Само пет месеца по-късно същата цифрова валута надмина цената от $93 000. Това води до печалби от над 320%. Важно е да се отбележи, че въпреки че Yearn.finance има огромна цена, токените могат да бъдат фракционирани точно като биткойн. Това означава, че когато използвате удобен за начинаещи брокер като eToro, трябва само да изпълните минимална инвестиция.

5. PancakeSwap

Криптовалути за покупка | Огромна децентрализирана платформа за обмен, която се разраства експоненциално. Следващата криптовалута, която също попада сред най-добрите криптовалути за покупа през 2022 г., е PancakeSwap. В най-основната си форма PancakeSwap е децентрализирана борса, която стартира в края на 2020 г. позволява на потребителите да купуват и продават цифрови токени, без да преминават през трета страна.

И по-важното е, че обикновено това е обменът на новоиздадени криптовалути, които са изградени върху интелигентната верига на Binance. Най-важното е, че PancakeSwap вече привлича милиони търговци към своята платформа и заключена ликвидност на стойност милиарди долари.

Харесва ни също, че PancakeSwap оттогава навлезе в допълнителни пазари – като залагане на криптовалута и земеделие. Сега, по отношение на естествения си цифров токен – CAKE, криптовалутата беше на цена само $1,10 през септември 2020 г.

CAKE достигна връх от $44 в средата на 2021 г., но оттогава се оттегли до $12, когато наближаваме края на годината. Това обаче предлага отлично начално ниво за тези, които обмислят да купят тази цифрова валута.


Научете повече за блога на tatkovci.bg и crypto365.bg

Стейбълкойн – Какво представлява? Защо се използват?

Анализ на цената на Tron

Защо IT кариерата набира популярност сред мъжете

Оставете коментар

Your email address will not be published.