от 08

Микродермабразио и микроток за лице

Модните думи за красота понякога са точно това – всички шумове и никакви резултати. Въпреки това, както микродермабразиото, така и микротоковата технология са опции, които отговарят на рекламата, а Triple Crown Facial на Джоана Варгас — обичан от известните клиенти на предприемача за красота — използва и двете технологии заедно. спа център „Тройната корона на лицето е моят знак за лице и все още моята номер едно търсена услуга“, споделя Варгас. 

„Започваме с микродермабразио, използвайки пръчка с диамантен връх“, казва Варгас. „След това използваме лек електрически ток, за да дренираме подпухналостта, да тонизираме мускулите, да стегнем кожата и да променим формата на лицето. До края на първата процедура линията на челюстта ще бъде по-дефинирана, скулите по-изразени и клиентите ще изглеждат по-млади, освежени очи. Последната стъпка е обогатена с витамини кислородна терапия, която спа придава незабавен блясък на кожата.“

След лечение с микродермабразио Кинг казва, че „кожата може временно да се почувства стегната и суха и може да има известно зачервяване, което трябва да изчезне в рамките на 24 часа.“ Що се отнася до използването на микротокова технология, Кинг казва, че тъй като изпраща ток с ниско напрежение, няма много научни данни spa center в подкрепа на твърденията против стареене. Тя препоръчва микротоковата технология като „предварително подмладяване“ и поддръжка, тъй като резултатите вероятно ще бъдат скромни.

06

от 08

Озаряване на лицето

Ако имате белези от акне, хиперпигментация , неравномерен тен на кожата или комбинация от всички изброени по-горе, вашият естетик най-вероятно ще ви препоръча изсветляваща процедура за лице. Най-общо казано, озаряващата процедура за лице ще започне с много от основите на лицето като почистване и маскиране. Въпреки това, вашият spa специалист по грижа за кожата ще избере най-добрата опция за изсветляване – обикновено пилинг – в зависимост от състоянието и чувствителността на кожата ви.

За кожни заболявания като хиперпигментация King препоръчва VI Peel . „Това е пилинг със средна дълбочина, който съдържа трихлороцетна киселина, фенол, салицилова киселина, витамин С и третиноин . Може да се използва при всички типове и тонове кожа и може да помогне при хиперпигментация, както и при акне, фини линии и стареене на кожата. “ При по-тъмни тонове на кожата пилингът може да се обърка, така че потърсете специалисти, които се специализират в тъмна кожа. Dr. Barbara Sturm Spa предлага опция за лице, подбрана за тъмни тонове на кожата (като линията за грижа за кожата на марката), която хидратира, като същевременно намалява хиперпигментацията, минимизира появата на пори и помага за предотвратяване на пробиви.

07

от 08

OxyGeneo лице

Кислородната процедура за лице е процедура 3 в 1, която ексфолира, влива антиоксиданти чрез серуми и насища кожата с кислород. Например, Geneo е неинвазивна система, която предлага пет различни Secret Spa лечения (Баланс, Детокс, Хидратиране, Осветяване и Съживяване), които действат под кожата, комбинирайки OxyGeneo , ултразвукови и нео-масажни технологии. Ако все още не сте сигурни какво означава всичко това, не се притеснявайте, Caglia ни го разбива на части. 

„Първата стъпка в процеса на лицето Geneo се нарича OxyGeneo“, казва тя. „Това просто означава, че задействаме естествената, физиологична реакция на тялото към повишени нива на кислород вътрешно и след това пренасяме този кислород до повърхността на кожата ви. По този начин ние подготвяме кожата за максимално усвояване през останалата част от процедурата за лице.“

Всяко от леченията се занимава с грижата за кожата от акне до зряла кожа. Например, „Балансът за лице на Geneo третира мазна и склонна към акне кожа, докато Хидратът за лице работи за подобряване на задържането на влага в кожата“, обяснява Калия. „За хиперпигментация и текстурирана кожа бих препоръчал Illuminate лице, защото уеднаквява тена на кожата.“

Що се отнася до нашия експерт дерматолог, науката и технологията Secret Spa на тази процедура за лице са победа в нейната книга. „Мисля, че това е добър пример за вида лечение, което е в тенденция, защото е перфектна комбинация от наука, технология и грижа за кожата с успокояваща атмосфера от типа на грижа за себе си, защото се чувства страхотно и е релаксиращо“, казва Кинг.

08

от 08

Унгарско лице

Мислете за унгарските процедури за лице като лечение, масаж и тренировка за лице, събрани в една 60-минутна услуга. Вековната техника спомага за насърчаване на производството на колаген, оставяйки ви с плътна, хидратирана кожа. Кинг споделя, че съпътстващият масаж на лицето може временно да увеличи циркулацията на лицето. Спа центърът St. Regis в Атланта разработи лечение, което носи унгарското изживяване на лицето в САЩ, Secret Spa състоящо се от лайка, еделвайс и жожоба за лице, последвано от унгарски масаж на лице. И разбира се, не можем да пропуснем да споменем института Omorovicza в Будапеща, където можете да избирате от редица процедури за лице, базирани на унгарската традиция.