Като практикуващ биорезонанс, който нарекохме светлинна (биофотонова) честота в контекста на енергийната медицина, вие сте склонни да стигнете до живот на изследвания, проучвания, проучвания и открития. Въз основа на записите на минали и настоящи практикуващи в тази област съществува много повече информация, докато навлизаме все по-дълбоко в това широко разпространено портфолио.

Биорезонанс

Тази стипендия се основава на образованието на практикуващия, което е разработено от различни клинични изпитвания и практика върху неговите клиенти на неговите икономически и климатични условия. Въпреки това, няма такава структура за стипендии в моята страна на произход и в резултат на това може да се наложи да вложа част от мисълта си, която може да бъде структурираната философия за Карибите.

life coach софия

(моят климат на произход) има голяма религиозна последователност, все още активна с различни системи от вярвания и паралели, които определят начина на живот, нагласите и поведенческите модели на населението. Поради тези условия, практикуващият трябва да разбере „ЗАЩО“ на своите протоколи в резултат на поведението на хората, които му е дадено да предлага услугите си.

Лайф Коучинг

В система, която дори не знае какво е „енергийна медицина“, този процес може да бъде много разочарован и в някои случаи обиден за други съществуващи школи на мисълта поради липсата на образование и нежеланието да се приемат нови „неща“ и нови начини .

Проучването на биорезонанса

от моя опит трябваше да се адаптира към тези нови условия, тъй като трябва да наблюдаваме, изучаваме и документираме различните прояви на здравни условия въз основа на съществуващия „мисловен процес“ на хората във вашето местоположение.

Като квалифициран „министър на религията“ в изучаването на Библията и теологията преди много луни, аз съм в състояние да „застана в пропастта“ между тези две школи на мисълта и имам потенциалната перспектива да ги събера заедно, за да разгранича тези два елемента. Kоучинг център

Хората са израснали с идеята, която им е била научена, че няма взаимосвързаност в духовната сфера и допълнителната медицина. Ще дам своето тълкуване на моето намерение, мисъл и емоция по тази тема възможно най-просто.

Ако се разболеете

това е заради нещо, което сте яли, пили или нещо, което сте направили, или нещо, което някой ви е предал. В резултат на това трябва да направите това и това и да вземете това и това и да се свържете с мен по това и това, за да сравните патологията. Извършвате различни тестове и процедури и след като „външните“ симптоми вече не са налице, това е индикация, че вече сте „добре“ и проследяването ще бъде на по-дълги интервали.

Повечето хора, когато станат „по-добри“, не се обръщат към професионалистите, тъй като не виждат нужда да го правят и се връщат само когато имат нужда от повече „хапчета“ или инжекции и т.н. В енергийния спектър обратното е почти реалността, тъй като ние насърчават повече „превантивно здравеопазване“, вместо „изчакване“, за да получите физическа проява на вече съществуващо състояние, което не е било лекувано.Хипнотерапия

Това включва подходящи упражнения, диета, контрол на стреса (премахването на стреса е задължително в моя режим), промени в отношението (усмихвайте се повече), хидратация и сън, за да се чувствате по-добре, тъй като тялото сега работи на 100% от своя потенциал. Третата страна е принципът, че всяка клетка в равнината, в която живеем, има енергийни модели, емулиращи от тях.

Можете да го видите, когато хвърлите камък в езерото и наблюдавате „моделите на вълните“. Можете да го видите, когато пръскате вода в небето и виждате „дъгова“ шарка от водата. Можете да го чуете, когато отговаряте на мобилния си телефон. Можете да го усетите, когато включите микровълнова фурна и почувствате леко главоболие пред устройството.

Честотата е навсякъде

живота ни и това е реалност, която приемаме свободно, без да признаваме, че не е необходимо да я виждаме физически. Следователно идеята за биорезонанса е предаването и преносът и обратната връзка на енергийни вълни от точка на произход до друга и наблюдение на работата на клетъчната структура, участваща в процеса. Хомеопатия

Има много начини за прехвърляне на „енергийните модели“ от една клетка в друга и има много системи под шапката на енергийната медицина, които манипулират различните видове енергия. Имам опит досега в светлинни (биофотони) честотни протоколи и звукови (Rife) честотни протоколи и и двата имат различни ефекти върху тялото.

Сега разполагаме с технология и изключително обучен и опитен терапевт, който владее собствените си ръце и тяло, за да развие енергията в собствените си тела и след това да предаде енергийните вълни на клиента на точни места в тялото, което представя различни резултати и противопоказания въз основа на състоянието и състоянието.

Основната ми ниша в този момент е използването на напреднали технологии, които дори смятаха, че старият моден начин е най-добрият, технологията напредва година след година и можете да имате подобно и в някои случаи по-напреднало представяне във вашата практика.

лайф коуч софия