Искате ли да включите спа процедури в плана си за самообслужване за 2022 г.? Secret Spa Спа услугите са идеални за релаксация, но предлагат и много ползи за здравето. От намален стрес и облекчаване на болката до подобрена кожа и против стареене, нашият списък от спа услуги включва някои задължителни опити за всеки, който иска да подобри своята спа игра!

Тук не говорим за стандартни процедури за лице и маникюр. Тук сме, за да ви разкажем за някои от най-уникалните спа услуги, които със сигурност ще харесате! От процедури за лице с кислород до вани с бира и други, ние имаме по нещо за всеки.

Колко вида спа процедури има?

В Съединените щати и по света има безброй видове спа услуги! Има по нещо за Secret Spa всеки – от масажи за тяло и процедури за лице до спа процедури за мъже и жени. 

Нашият списък със спа услуги включва 9 уникални процедури, които със сигурност ще искате да добавите към списъка си с спа услуги. Нека да разгледаме!

жена, получаваща грижа за лицето

Спа процедури за лице

Процедурата за лице е идеалният начин да се освежите и да се Secret Spa почувствате страхотно. Освен това е отличен за специални поводи и дори е включен в обичайната ви рутинна грижа за кожата. Могат да се използват различни спа техники за лице за различни цели, включително подобрена хидратация на кожата, намалено акне и бръчки, подобрен тонус на кожата и др.

LED лицева

LED или светлоизлъчващ диод за лице е идеален за тези, които spa искат да се насочат към акне по лицето. Тази безболезнена техника, която също се нарича цветна светлинна терапия, използва специфични дължини на вълните за справяне с пъпки по лицето и възпаление. Много хора виждат подобрение в spa center тена си, намалено зачервяване и по-малко бръчки, след като са се подложили на LED процедура за лице.

Кислородна грижа за лице

Кислородната процедура за лице е една от по-новите спа техники, спа които естетикът обикновено извършва. Обикновено по време на кислородна процедура лицето се почиства и ексфолира, преди пръчка да достави поток от кислород под високо налягане към повърхността на кожата. Кислородните спа процедури за лице имат за цел да осигурят здрава, подхранена и блестяща кожа.

Грижа за лице против стареене

Тези, които искат да намалят признаците на стареене, могат да изберат лице против стареене. Подобно е на стандартната процедура за лице, при която лицето ви обикновено се почиства и ексфолира, спа център преди да се нанесе маска. По време на процедура против стареене на лицето вашият техник обикновено ще направи дълбоко почистване на порите и ще нанесе серум върху кожата. Точният метод за вашето лице ще варира в зависимост от спа центъра, който посещавате.